Ά
σχετος:
-Αυτός που δεν έχει καμία σχέση
-Αυτός που έχει πλήρη άγνοια
-Το αντίθετο του Σχετικός

Ότι γράφεται εδώ δεν δεν είναι απαραίτητα η πάσα αλήθεια... ίσα-ίσα το πιο πιθανό είναι να είναι τελείως "άσχετο" με την πραγματικότητα...

Αν δεν σας αρέσουν αυτά που γράφονται "εδώ", το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην τα διαβάζετε...

Μη διστάσετε να σχολιάσετε... δεν υπάρχει περίπτωση να κατακριθείτε για την άποψη σας... (Αρκεί να είναι σεμνά και ορθά διατυπωμένη)...

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Γιατί όμως;;;

Ζώντας κανείς και παρατηρώντας τον κόσμο γύρω του λίγο πιο προσεκτικά.... μπορεί εύκολα να βγάλει το συμπέρασμα ότι πλέον ο κόσμος μας μπάζει από παντού...! Παρατηρώ, προσωπικά, σε έντονο πια βαθμό σε συγγενείς, γνωστούς και φίλους-περαστικούς, άγνωστους και ξένους ότι κάποιες αξίες και κάποια ιδανικά έχουν χαθεί στη πορεία...!Σε ποια πορεία;;;;; Δεν ξέρω....! Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση ούτε καν να ονοματίσω τα ιδανικά και τις αξίες αυτές,  λόγω του φτωχού μου λεξιλογίου...!

Πλέον οι άνθρωποι εμπιστεύονται πιο πολύ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από τους ίδιους τους τους φίλους ! Πλέον είναι σαν κανείς να μην εμπιστεύεται κανέναν, πέρα από  την τηλεόραση, ραδιόφωνο κτλ!  Εμένα μου φαίνεται σαν κάτι κακό όλο αυτό...! Όταν οτιδήποτε και να κάνεις, όλοι ξεκινούν με μια αρνητική σκέψη !!!Δηλαδή πως "Κάθε πράξη ενός ανθρώπου είναι αρνητική, μέχρι αποδείξεως του εναντίου..!" και όχι το αντίθετο που είναι και το ανθρωποκεντρικό και ορθό "Κάθε πράξη ενός ανθρώπου είναι θετική μέχρι αποδείξεως του εναντίου..!"


Δεν ξέρω που οφείλεται όλο αυτό, πάντως αυτό που βλέπω είναι ότι όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση...!Βασικά όλα νομίζω ότι ξεκινούν από τη συνεχή αύξηση της εγωιστικής δύναμης...! Σε λίγο καιρό, αν συνεχίσει ο εγωισμός μας να αυξάνεται σε τέτοιο tempo, προβλέπεται μια εποχή μοναξιάς και ως αποτέλεσμα (με μια μικρή δόση υπερβολής) αφανισμός...!

Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς; Τι λέτε;
Tέρμα στις εγωιστικές συμπεριφορές... :P!
Δεν υπάρχει λόγος να μην πιστέψεις κάτι που σου λέει ένας φίλος σου...!
Πόσο μάλλον, να αμφισβητήσεις το λόγο του φίλου σου, με αντίλογο την ενημέρωση από τα ΜΜΕ!
Σταμάτα να βλέπεις με καχυποψία κάθε κίνηση του πλησίον σου, δεν έχει πάντα κάτι να κερδίσει...!
Σταμάτα...
xD!!!!!!! 
  
Δεν επιτρέπονται τα σχόλια...!
Με εκτίμηση 
Euzonas 
Κυριακή 2 Μαϊου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θα σχολιάσεις ή μπα;

Γράφω και εδώ... :)!

A! μπε μπα Blog! το Μπινελικοδρόμιο