Ά
σχετος:
-Αυτός που δεν έχει καμία σχέση
-Αυτός που έχει πλήρη άγνοια
-Το αντίθετο του Σχετικός

Ότι γράφεται εδώ δεν δεν είναι απαραίτητα η πάσα αλήθεια... ίσα-ίσα το πιο πιθανό είναι να είναι τελείως "άσχετο" με την πραγματικότητα...

Αν δεν σας αρέσουν αυτά που γράφονται "εδώ", το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην τα διαβάζετε...

Μη διστάσετε να σχολιάσετε... δεν υπάρχει περίπτωση να κατακριθείτε για την άποψη σας... (Αρκεί να είναι σεμνά και ορθά διατυπωμένη)...

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

Δείξτε την αγάπη σας...., γραφικά...!!!!!!!

Σήμερα κάναμε κάτι πολύ παράξενο,αλλά και πολύ ενδιαφέρον, στο μάθημα Λογισμός ΙΙ στο μαθηματικό τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπ.. κτλ κτλ κτλ...!

Ασχοληθήκαμε κατ' αρχήν με...
τις Πολικές συντεταγμένες(με λίγα λόγια αντί για το καρτεσιανό ορθοκανονικό σύστημα αξόνων, πήραμε το πολικό σύστημα, όπου υπάρχει ο πολίκός άξονας(Α) και οι μεταβλητές  ακτίνα (ρ) και  γωνία(θ) ΚΑΙ  οι πολικές συνεταγμένες ενός σημείου Ρ είναι οι Ρ(ρ,θ)) !!!Είπαμε τί είναι Πολικές συντεταγμένες, κάναμε κανα δυό παραδείγματα με αντίθετες γωνίες,συμμετρίες κτλ...(Βλέπε τέλος) είπαμε πως βρίσκουμε την γραφική παράσταση μια εξίσωσης...και φτάσαμε στο θέμα μας...!

Υπάρχουν κάποιες συναρτήσεις που έχουν για γραφική παράσταση μια καρδιά...! Αυτές τις λέμε καρδιοειδής γραφικές παραστάσεις...!Και τις αντίστοιχες εξισώσεις ...εξισώσεις Καρδιάς!!!

Μία απο αυτές είναι λυμένη παρακάτω...!                                                        


Μια μικρή βοήθεια...!!

Ακόμα λίγη...!


Από δώ και πέρα....ξέρουμε .... :P!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θα σχολιάσεις ή μπα;

Γράφω και εδώ... :)!

A! μπε μπα Blog! το Μπινελικοδρόμιο