Ά
σχετος:
-Αυτός που δεν έχει καμία σχέση
-Αυτός που έχει πλήρη άγνοια
-Το αντίθετο του Σχετικός

Ότι γράφεται εδώ δεν δεν είναι απαραίτητα η πάσα αλήθεια... ίσα-ίσα το πιο πιθανό είναι να είναι τελείως "άσχετο" με την πραγματικότητα...

Αν δεν σας αρέσουν αυτά που γράφονται "εδώ", το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην τα διαβάζετε...

Μη διστάσετε να σχολιάσετε... δεν υπάρχει περίπτωση να κατακριθείτε για την άποψη σας... (Αρκεί να είναι σεμνά και ορθά διατυπωμένη)...

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ιδού η διαφορά...

Με βάση τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, οι φίλοι ακολουθούν ο ένας τον άλλον. Αυτό σημαίνει ότι βλέπουν ο ένας τις δημοσιεύσεις του άλλου στις Ενημερώσεις. Αν δεν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ενός φίλου σας, μπορείτε να σταματήσετε να τον ακολουθείτε, χωρίς να τον διαγράψετε από τους φίλους σας.
Για να επιτρέψετε σε άτομα που δεν είναι φίλοι σας να βλέπουν τις δημοσιεύσεις σας στις Ενημερώσεις, επιτρέψτε να σας ακολουθούν όλοι. Κάθε φορά που δημοσιεύετε, μπορείτε να επιλέξετε σε ποιους θέλετε να κοινοποιήσετε τη δημοσίευση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι σημαίνει "ακολουθώ κάποιον".
Αν πατήσετε τώρα στο link "ακολουθώ κάποιον"
Παίρνετε αυτό: 

Τι σημαίνει "ακολουθώ κάποιον";

Όταν ακολουθείτε κάποιον, βλέπετε τις δημοσιεύσεις του στις Ενημερώσεις σας. Ακολουθείτε αυτόματα κάθε άτομο με το οποίο είστε φίλοι. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε άτομα που έχουν επιτρέψει σε όλους να τους ακολουθούν, π.χ. δημοσιογράφους, διασημότητες και πολιτικούς, καθώς και άλλα άτομα που σας ενδιαφέρουν αλλά δεν είναι φίλοι σας.
Για ορισμένα διάσημα δημόσια πρόσωπα με πολλούς ακόλουθους (π.χ. διασημότητες, δημοσιογράφους, κυβερνητικούς αξιωματούχους) το Facebook επαληθεύει την ταυτότητά τους. Τα προφίλ αυτά έχουν ένα μπλε σήμα  δίπλα στο όνομά τους, ώστε να γνωρίζετε ότι όντως ανήκουν στο συγκεκριμένο άτομο. Σημείωση: Δεν επαληθεύουμε όλα τα αυθεντικά προφίλ. Επίσης, δεν μπορείτε να μας ζητήσετε να επαληθεύσουμε το προφίλ σας.
Αν θέλετε να παρακολουθείτε μια Σελίδα (π.χ. τη Σελίδα μιας επιχείρησης, ενός οργανισμού ή μιας εμπορικής επωνυμίας), δηλώστε ότι σας αρέσει.

Πολλά link για το τίποτα... εγώ έμαθα αυτό που ήθελα... 
Keep digging guyz...



Στην τελική, αν έχεις κάποιον φίλο έχεις και τα προνόμια του ακόλουθου :)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θα σχολιάσεις ή μπα;

Γράφω και εδώ... :)!

A! μπε μπα Blog! το Μπινελικοδρόμιο