Ά
σχετος:
-Αυτός που δεν έχει καμία σχέση
-Αυτός που έχει πλήρη άγνοια
-Το αντίθετο του Σχετικός

Ότι γράφεται εδώ δεν δεν είναι απαραίτητα η πάσα αλήθεια... ίσα-ίσα το πιο πιθανό είναι να είναι τελείως "άσχετο" με την πραγματικότητα...

Αν δεν σας αρέσουν αυτά που γράφονται "εδώ", το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην τα διαβάζετε...

Μη διστάσετε να σχολιάσετε... δεν υπάρχει περίπτωση να κατακριθείτε για την άποψη σας... (Αρκεί να είναι σεμνά και ορθά διατυπωμένη)...

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Πούλα δε μας τρέλησε πανείς.

Έπεται συνέχεια είπαμε, αλλά που.
-Που και πουυυυυ να περνααάς... Τι όχι;
-Σίγουρα όχι...
-Καλά...









Να, ήθελα να γράψω δυο λογάκια για το μακρινό(γουάτ;;;) μου ταξίδι στην πρωτεύουσα αλλά τώρα πλέον μια βδομάδα μετά δεν το βρίσκω καθόλου ενδιαφέρον να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. :P. Πόσο μάλλον να αφιερώσω χρόνο.


Αλλά να για να μη με πείτε ότι λέω πράγματα και δε τα κάνω, πράγμα που όντως κάνω επανειλημμένα, θα σας πω μια ιστορία.
Και τελικά κατέληξα να κάνω αυτό που είχα συνειδητοποιήσει ότι δε θα προλάβω να κάνω. Well done georgios. Well done!
Βρε μήπως να με στείλετε σε κανά Δαφνί να ηρεμήσετε;


Ήμεθα που λέτε στη πλάκα, το πρωινό Κυριακής (πρωί δε το λες ακριβώς αλλά κατάλαβες) και καθόμαστε και περιμένουμε τους υπόλοιπους για να μπούμε στο μουσείο της ακρόπολης όλοι μαζί, για να πιούμε καφέ(άκου εδώ :P)
Αφού τους έχουμε αφήσει το προηγούμενο βράδυ μετά το χθεσινοβραδινό ξέφρενο πάρτι σε ταβερνομεζεδοπωλείο στο ήλιον να συνεχίσουν στον γνωστό εντερτέινερ(ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ) βορείου και πάσης Ελλάδος mike dimike. Ευτυχώς δέχτηκε ο εαρταζόμενος ξάδερφος την άρνηση μας να τους ακολουθήσουμε μέχρι πρωίας.
Ξέρω πρόλογος. Τα έχουμε πει αυτά. Είμαι καλός στο να προλογάρω. Δυστυχώς δεν ακολούθησα το ρητο που λέει "Αν είσαι καλός σε κάτι, dont do it for free." Αμ δε. Αυτό το ταλέντο μου να ξεφεύγω από το θέμα πριν ακόμα τελειώσω τον πρόλογο με ξεπερνάει. Ενιγουέι. ΤΟ ΔΕ ΠΟΙΝΤ.

Στην πλάκα λοιπόν. Πλάκα όπως λέμε πλάκα περιοχή. Όχι πλάκα κάνω. Όχι δε κάνω πλάκα. Εννοώ όχι "Πλάκα κάνω". αααα. Αυτό.  Ίσως αν το έγραφα με κεφαλαίο ξέρω γω θα ήταν πιο εύκολο να γίνει κατανοητό. Πάμε πάλι.
Στην Πλάκα λοιπόν . Πλακόστρωτα δρομάκια γύρω από την ακρόπολη. Πάντα έβρισκα ενδιαφέροντες τις βόλτες στην Πλάκα. Δε θυμάμαι μια φορά από τις τόσες που έχω πάει στην Αθήνα που να μην πήγα για βόλτα στην Πλάκα. Και δε θυμάμαι ούτε μία φορά που να μην τη βρήκα ενδιαφέρουσα. Κάθε φορά κάτι θα με ενθουσίαζε λίγο παραπάνω. Πλανόδιοι πωλητές, street musicians & showmen and showwomen και άλλα πολλά. :) Ωραία πράγματα, χαρούμενος κόσμος, ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τώρα θα μου πεις τα ίδια βλέπεις και στη παραλία της συμπρωτεύουσας. Ναι. Αυτό, Μόνο που έχω να ξυπνήσω πρωί Κυριακής για βόλτα από χμμμ από τότε που ήμουν ακόμα αρχηγός αγέλης, τουτέστιν 3 χρόνια μέσα στο νερό.

Ένιγουέι αυτή τη φορά ήταν αυτός ο πλανόδιος μουσικός, ο οποίος καλούσε κόσμο να συμμετέχει στη μουσική του δημιουργία.  Και ναι έβγαλα ένα βίντεο. Και τωρα περιμένω να ανέβει οπότε αυτό. Καθόμαστε και αφήνουμε την τεχνολογία να μιλήσει. Ναι μίλα όμως.Γιατί δε μιλάς; Τζάμπα τα γράφω εγώ; Άντε περιμένω.
-Θα περιμεεεένω, χειμωωώνας θα ντυθωωωωώ. Τι όχι;
-Δύσκολα είσαι.
-Καλά...








Α καλάαααα. :) Αν δείτε τίποτα γράψτε μου ένα γράμμα. :P
Shiyia.










5 σχόλια :

  1. Ω είχες έρθει στα λημέρια μας; Ελπίζω να πέρασες ωραία. Το βιντεάκι δεν πολυφαίνεται but i know what you mean so...
    Η τέχνη είναι γύρω μας, στις σχέσεις, στους δρόμους, δεν είναι κρυμμένη μόνο σε γκαλερί και μουσεία, απλά πολλές φορές εμείς χανόμαστε στην καθημερινότητα και προσπερνάμε.
    Σε καλοβδομαδίζω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθώ όταν μου δίνεται η ευκαιρία να κατέβω στα λημέρια σας. Απολαυστικές αποδράσεις από την καθημερινότητα. :P
      καλή εβδομάδα. :)

      Διαγραφή
  2. Καλά, φοβερός πρόλογος!
    Και το βίδεο, δεν μπορώ να πω, έχει ευκρίνεια!
    Αλλά δεν ακούω τι λέει το κοριτσάκι πλάι στον μουσικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :D Daemn :)
      Κοίτα για το βίντεο φταίει καθαρά το blogger. :P Στο Youtube θα φαινόταν καλύτερο :P! Αλλά ναι το κοριτσάκι δεν ακούγεται καθαρά έτσι κι αλλιώς στο βίδεο. :)))

      Διαγραφή

Θα σχολιάσεις ή μπα;

Γράφω και εδώ... :)!

A! μπε μπα Blog! το Μπινελικοδρόμιο