Ά
σχετος:
-Αυτός που δεν έχει καμία σχέση
-Αυτός που έχει πλήρη άγνοια
-Το αντίθετο του Σχετικός

Ότι γράφεται εδώ δεν δεν είναι απαραίτητα η πάσα αλήθεια... ίσα-ίσα το πιο πιθανό είναι να είναι τελείως "άσχετο" με την πραγματικότητα...

Αν δεν σας αρέσουν αυτά που γράφονται "εδώ", το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην τα διαβάζετε...

Μη διστάσετε να σχολιάσετε... δεν υπάρχει περίπτωση να κατακριθείτε για την άποψη σας... (Αρκεί να είναι σεμνά και ορθά διατυπωμένη)...

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Δύο λέξεις: Μαγεία.

Σήμερα είχα την τιμή "κατά λάθος" να παρευρεθώ στη συναυλία της ορχήστρας του Απθ. Και λέω κατά λάθος γιατί πήγαινα μια βόλτα και συνάντησα στο δρόμο τον κουμπάρο βιαστικό. "Τι έγινε ρε Παναγιώτη; " Και τσουπ. Να' μαι. Φυσικά δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε ορχήστρα του Απθ. Και αυτή είναι και επίσημα η πρώτη ανάρτηση που γράφω από το κινητό. Για να δούμε τι θα δούμε.
-Πάμε όμως λίγο γρήγορα, ναι;



Τι να σας λέω . Πριν από κάθε τραγούδι,  ένα και ένα τα τραγούδια που επέλεξαν, υπήρχε μια μικρή εισαγωγή. Του στυλ... Ε δε ξέρω ποιου στυλ. Σηκωνόταν ένας τυπάς και απήγγειλε Τέλεια, κατά την ταπεινή μου άποψη, ένα κείμενο σχετικό με το τραγούδι "Τρέχα Φορεστ, τρέχα! Η ευτυχία είναι δίπλα σου". Αυτές όμως που μου έμειναν και.. και Ντάξ ίσως να βούρκωσα και λίγο ήταν στο la vita e Bella, στο Game of Thrones και στο Sherlock Opening.
Δυστυχώς μιας και δεν είμαι ο γνωστός Βρετανός ιδιωτικός ντεντεκτιβ δε μπόρεσα να τις απομνημονευσω παρά μόνο τα κομμάτια που με εντυπωσίασαν. Και αυτά με επιφύλαξη ότι ίσως να μην είναι αυτολεξεί. Η να μην περιέχουν καμιά από τις αρχικές λέξεις. Ουπς :p

"Αν αυτός ο άνθρωπος υπό αυτές τις συνθήκες μπορεί να δει την ομορφιά της ζωής, τότε μπορούμε και μεις"

"Κίνηση 36. Τα λευκά παίζουν. Είναι η σειρά σου.[...]Η ζωή είναι ένα παιχνίδι. Πρέπει να προσέχεις την κάθε σου κίνηση κι αν κάνεις λάθος το ξέρουν όλοι.[...]...γιατί ακόμα και στο ματ, μπορεί ένα δικό σου πιόνι να σου ρίξει τον Βασιλιά. [...] Παίξε."

" Έχει βάλει σκοπό της ζωής του να γίνει ποιμένας της δικαιοσύνης και του καλού. (εδώ το έλουσα σίγουρα XD αλλά κάτι τέτοιο είπε). Ακόμη κι αν δεν υπάρχει εδώ ανάμεσα μας ένας με το μυαλό του Σέρλοκ Χολμς, αυτό δεν είναι δικαιολογία."

"  [...] αν έρθει και σε σένα ένα πουλί και σου χτυπάει το τζάμι, ΒΓΕΣ ΈΞΩ!"

Και ναι όντως προσπάθησα να βάλω ψωτογραφια και βίντεο. Αλλά με τη μπαχατελα μου δε γαργαλησε κάνεις. Οκ αι γκες νο βίντεοζ εντ φοτοζ τιλλ άι γκόου του δε πισι. Τουμοροου μέιμπι.

Καλαααα ούτε χρώμα. Εντάξει Xperia! Θα τα πούμε εμείς σπίτι. Τουλάχιστον έβαλα διαχωριστικό.

Θα ήθελα να κλείσω με μια ατάκα(σορτ οφ) από μια σειρά που παρακολουθώ. Από τον ρόλο του Θεού απέναντι στον πρώην γραφές του λοιπόν: "Από όλες τις εφευρέσεις των ανθρώπων,  ξέρεις ποια είναι αυτή που με εντυπωσίασε πιο πολύ;  Η μουσική. Η μουσική είναι μαγεία."

Καλό μας ξημέρωμα. Και ποιος ξέρει; Ίσως να προλάβω και το δρώμενο.

2 σχόλια :

  1. Καλημέρα!!!
    Ωραία πρέπει να ήταν...θα συμφωνήσω πως η μουσική είναι μαγεία και με εντυπωσίασε η Κίνηση 36 που ακόμη κι ένα πιόνι μπορεί να ρίξει τον Βασιλιά...!
    Μια χαρά τα πας και από το κινητό...εμένα με σκάει κάθε φορά που πέφτω στην ανάγκη του...χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!
      Ήταν πολύ καλύτερα από ότι φανταζόμουν.
      :D. Θα ανεβάσω και βιντεάκι. Σουν.
      Μια χαρά λες ε; Heh. Χωρίς χρώμα, φώτογραφίες, συνδέσμους και να με το τατσ σκριν πληκτρολόγιο να προσπαθώ καμιά ώρα για να γράψω μια λέξη. xD.
      Καλό Σαββατοκύριακο.

      Διαγραφή

Θα σχολιάσεις ή μπα;

Γράφω και εδώ... :)!

A! μπε μπα Blog! το Μπινελικοδρόμιο