Ά
σχετος:
-Αυτός που δεν έχει καμία σχέση
-Αυτός που έχει πλήρη άγνοια
-Το αντίθετο του Σχετικός

Ότι γράφεται εδώ δεν δεν είναι απαραίτητα η πάσα αλήθεια... ίσα-ίσα το πιο πιθανό είναι να είναι τελείως "άσχετο" με την πραγματικότητα...

Αν δεν σας αρέσουν αυτά που γράφονται "εδώ", το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην τα διαβάζετε...

Μη διστάσετε να σχολιάσετε... δεν υπάρχει περίπτωση να κατακριθείτε για την άποψη σας... (Αρκεί να είναι σεμνά και ορθά διατυπωμένη)...

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Δεν καταλαβαίνω που το πας...

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2017
Ας μη λάβουμε υπόψιν ότι σήμερα είναι 6 Δεκεμβρίου. Μπορούμε;
Αλέξης, πορείες, ξύλο, φασαρία, ησυχία. Ναι γιατί στο τέλος πάντα έχει ησυχία. Όχι ας μην. 
Και ότι σαν σήμερα το 1990... Ναι άστο είπαμε.

Θέλω επίσης να αγνοήσουμε το γεγονός ότι σήμερα είναι του Αγίου Νικολάου. Ένα χρόνια πολλά να το πούμε όμως.
Χρόνια πολλά!
 Ωραία το είπαμε. Πάμε παρακάτω.  
Τέλος, θα ήθελα να προσπεράσουμε το γεγονός ότι παρόλο που είδα ότι έγραψα λάθος την ημέρα στην ημερομηνία δεν το άλλαξα και είναι το μόνο λάθος που δεν άλλαξα μέχρι τώρα χωρίς λόγο. Καλά σίγουρα θα έχω κάποιο λόγο. Ή μάλλον γιατί έτσι. 


Υ.γ. Επίσης θα ήθελα να παραβλέψουμε το γεγονός ότι παρόλο που δεν έχω χρόνο και ξέρω ότι δε προλάβω να τελειώσω αυτή την ανάρτηση στην ώρα της, όχι μόνο την ξεκίνησα άλλα έχω κάνει πρόλογο-θέμα-επίλογο-υστερόγραφο στον πρόλογο μου. Εύγε, μόνο αυτό.

Ευτυχώς που είμαι εγώ(ιδιοφυΐα) και δεν έχω ξεχάσει τι ήθελα να θίξω σε αυτή την ανάρτηση και όχι δεν καθυστερώ μπαίνω στο ψητό. Καλά ας γράψω κάτι ακόμα μπας και θυμηθώ.

Δε μου λέτε; Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί φτάσαμε ως εδώ που φτάσαμε; Γιατί είμαστε αυτοί που είμαστε;  Έχετε κάτσει ποτέ στην άκρη να τα βάλετε κάτω και να πείτε, ένα και ένα κάνουν δύο;
Όλες αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας είναι κατά κύριο λόγο ασυναρτησίες αλλά αν κάτσεις και μαζέψεις όλα τα κομμάτια που βγάζουν κάποιο νόημα και ακολουθήσεις τα σημεία και τα ενώσεις, τότε συμπεραίνει κανείς ότι τελικά όντως "Όλα γίνονται για ένα λόγο" αλλά αυτός ο λόγος είναι κατά κύριο λόγο πειραγμένος από τον άνθρωπο. Η ιστορία δεν είναι επαναλαμβανόμενη είναι προκαθορισμένη και κατευθυνόμενη. Και τώρα γίνομαι εγώ επαναλαμβανόμενος. 

Θα μου πείτε από που προκύπτει όλη αυτή η πεςτηνόπωςθες; Διάβασα μια ανακοίνωση στο κοινωνικό μου περίγυρο που εξιστορούσε μια επίσκεψη του συγγραφέα στη Σερβία και τη σύγκριση που έκανε με την Ελλάδα. Για τους δρόμους. Την καθαριότητα. Τη νομοτέλεια. Προφανώς με γελοίους χαρακτηρισμούς του στυλ εμείς εδώ είμαστε κατά ένα μεγάλο ποσοστό καραγκιόζηδες και άλλα πολλά.
Δε μπορώ να πω ότι δε με βρήκε σύμφωνο. Και εγώ στο σύντομο ταξίδι μου στην Λετονία είδα πόσο πιο μπροστά είναι σε πάρα πολλά επίπεδα. Δρόμοι; Οδική παιδεία; Οδηγοί και πεζοί. Καθαριότητα; 

Ντριιιιννν. :/
Να το έφτασε η ώρα. Σας το πα ότι δε θα προλάβω.
Δεν πειράζει τα λέμε αύριο στο παρτ του. Αχαχα. Αμ δε. 

4 σχόλια :

  1. Ναι καλά, σιγά μην έχει και παρτ του!
    Δεν με πείθεις γι αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικά έχω πολλά υπαρξιακά.
    Κάποια από αυτά και σε κοινωνικό επίπεδο.
    Δεν προλαβαίνεις κιόλας, να στα πω.
    Anyway...
    θα πω μόνο τούτου: Αν η Ελλάδα σοβαρευτεί και ο λαός της αλλάξει νοοτροπία, θα μιλάμε με τελείως διαφορετικά δεδομένα σε κάθε σύγκριση.
    Καλό απόγευμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη κουβέντα άνοιξες. Αν και νομίζω ότι η σοβαρότητα δεν είναι το πρόβλημα.
      Γουέιτ φορ πααρτ του. :P

      Διαγραφή

Θα σχολιάσεις ή μπα;

Γράφω και εδώ... :)!

A! μπε μπα Blog! το Μπινελικοδρόμιο