Ά
σχετος:
-Αυτός που δεν έχει καμία σχέση
-Αυτός που έχει πλήρη άγνοια
-Το αντίθετο του Σχετικός

Ότι γράφεται εδώ δεν δεν είναι απαραίτητα η πάσα αλήθεια... ίσα-ίσα το πιο πιθανό είναι να είναι τελείως "άσχετο" με την πραγματικότητα...

Αν δεν σας αρέσουν αυτά που γράφονται "εδώ", το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην τα διαβάζετε...

Μη διστάσετε να σχολιάσετε... δεν υπάρχει περίπτωση να κατακριθείτε για την άποψη σας... (Αρκεί να είναι σεμνά και ορθά διατυπωμένη)...

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Σκέφτομαι και γράφω: "Εμείς και ο κινηματογράφος."

Σήμερα λοιπόν θα αναλύσουμε τα άστρα και πως αυτά επηρέασαν την πορεία του Παοκ στην ευρώπη φέτος #νοτ
Σήμερα θα γκρινιάξουμε κλασσικά για τους χαμένους έρωτες του παρελθόντος και πόσο πολύ μας έχουν προ... #ΟύτεΚαν
Σήμερα είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τη εκλογή του πολυαγαπημένου ανά τον κόσμο νέου μας πλανητάρχη#ΝοτΙβενΚλόουζ

Αυτό το δίμηνο εμένα με βρήκε να πηγαίνω σινεμά. Αν παίζαμε κρυφτό; Όχι. Απλά είχε (και έχει ακόμα) δύο τρεις ωραίες-γουόνασι ταινίες μετά από πολύ καιρό που δεν είχε σχεδόν τίποτα αξιόλογο. Τις ρίξανε όλες μαζεμένες που λέτε και το έχουμε πάρει σερί εδώ. Movies' time λοιπόν και είχαμε και λέγαμε:


Dr. Strange.
Περίληψη: Ο Δόκτωρ Stephen Strange, πολύ ταλεντούχος νευροχειρούργος, παθαίνει ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Λόγω καταστροφικής ζημιάς στα χέρια δε μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά του, βλέπει την καριέρα του να καταρρέει και αναγκάζεται να παραμερίσει τον εγωισμό του και να ενταχθεί σε μια ομάδα μυστικιστικών, με αποτέλεσμα να εμβαθύνει στις μυστικές τέχνες και τις παράλληλες διαστάσεις.
Βαθμολογία Imdb: 8,0.

Αρκεί να πω ότι πρωταγωνιστεί ο Benedict Cumberbatch και είναι και Marvel; Τι όχι; Εμένα προσωπικά μου έφτανε το καθένα από αυτά ξεχωριστά; Καλά ντε. Εντυπωσιακές ερμηνείες, κατάλληλο χιούμορ(όπου, όταν και όσο) και ωραία γραφικά. Προσωπικά την περίμενα πολύ καλή και μου φάνηκε πολύ καλύτερη από ότι την περίμενα. Α και κάτι τελευταίο στη προσπάθεια μου να μην σποιλάρω: είναι και Marvel. Dont forget the LastfakinScene.


The Accountant. (Ο Λογιστής.)
 Εδώ δε χρειάζεστε περίληψη. Εδώ χρειάζεστε ένα από τα πιο πετυχημένα, κατά την ταπεινή μου άποψη, trailer της δεκαετίας. 

Βαθμολογία Imdb 7,7.
Και ναι η ταινία βγάζει ασπροπρόσωπο το τρέιλερ. Εγώ δεν έχω παρακολουθήσει σε πολλές ταινίες τον Ben Affleck (ούτε στο ρόλο του ως καινούριος Batman στην ταινία Batman vs Superman) αλλά αγαπάω Anna Kendrick. Εντυπωσιάστηκα αρκετά τόσο από το σενάριο, όσο και από τη σκηνοθεσία. Και περιττό να πω ότι ταυτίστηκα με τον πρωταγωνιστή. Καλά μπορεί να μη δίνω τόσο ξύλο(μπορεί να μη δίνω καθόλου ξύλο) ούτε καμιά διάνοια είμαι. Έχω όμως τα προβλήματα κοινωνικοποίησης και τα κόμπλεξ ψυχαναγκασμού. Νοτ.

Inferno.

Περίληψη: Όταν ο Robert Langdom, ο γνωστός συμβολιμολόγος(ακα symbologist), ξυπνάει σε ένα ιταλικό νοσοκομείο με αμνησία, συνεργάζεται με την Sienna Brooks, μια γιατρό που πιστεύει ότι μπορεί να τον βοηθήσει να βρει τη μνήμη του. Μαζί ξεκινούν ένα αγώνα δρόμου σε όλη την Ευρώπη και κόντρα στο χρόνο για να σταματήσουν έναν μανιακό από το να εξαπολύσει ένα θανατηφόρο ιό, ο οποίος είναι ικανός να αφανίσει το μίσο από τον πληθυσμό της γης.
Βαθμολογία Imdb: 6.4.

Το Ινφέρνο είναι το τρίτο στη σειρά. Πρώτα το Da Vinci Code. Ύστερα το Illuminati και τώρα αυτό.
Το Ινφέρνο λέω ότι θα πάω να το δώ εδώ και κανά μήνα αλλά δεν έχω πάει ακόμα και λογικά θα πάω μέσα στη βδομάδα που μόλις ξεκίνησε. Καλή βδομάδα είπαμε; Δεν είπαμε, Ποιος λέει καλή βδομάδα τώρα πχια; :) Γεια σου ρε Δευτέρα.
Το ινφέρνο δε θα το ξαναπιάσεις στο στόμα σου. Το Ινφέρνο!

Για όσους γουστάρουν ταινίες που θα τους βάλουν σε σκέψη. 


Άλλες ταινίες που μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες είναι το "Jack Reacher",  to
"Μις Πέρεγκριν: Στέγη για ασυνήθιστα παιδιά." καθώς και τα δύο πρόσφατα θρίλερ "Dont Breathe" και "Light's Out." Πέρα από το πρώτο, κανένα από τα υπόλοιπα τρία δε με έχει πείσει να πάω να το δω στη μεγάλη οθόνη. :P


Και φυσικά πολλές εκπληκτικές ταινίες έρχονται στα "Σύντομα στους κινηματογράφους". Γουι γουίλ μπι μπακ.


Καλή βδομάδα είπαμε; Δεν είπαμε.
-Είπαμε βλαξ, δε ξέρεις τι γράφεις...
-Και επειδή είπαμε ας ξαναπούμε.
Καλή εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θα σχολιάσεις ή μπα;

Γράφω και εδώ... :)!

A! μπε μπα Blog! το Μπινελικοδρόμιο