Ά
σχετος:
-Αυτός που δεν έχει καμία σχέση
-Αυτός που έχει πλήρη άγνοια
-Το αντίθετο του Σχετικός

Ότι γράφεται εδώ δεν δεν είναι απαραίτητα η πάσα αλήθεια... ίσα-ίσα το πιο πιθανό είναι να είναι τελείως "άσχετο" με την πραγματικότητα...

Αν δεν σας αρέσουν αυτά που γράφονται "εδώ", το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην τα διαβάζετε...

Μη διστάσετε να σχολιάσετε... δεν υπάρχει περίπτωση να κατακριθείτε για την άποψη σας... (Αρκεί να είναι σεμνά και ορθά διατυπωμένη)...

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Οι Φωνές Των Νεκρών...


The Haunting in Connecticut
Υπόθεση: Τι συμβαίνει άραγε όταν μια οικογένεια έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τις σκοτεινές δυνάμεις του υπερ-φυσικού; Oι Κάμπελ μετακομίζουν στο σπίτι των ονείρων τους στα προάστια του Κονέκτικατ. Αυτή η όμορφη Βικτωριανή έπαυλη όμως κρύβει ένα μάλλον σκοτεινό παρελθόν. Στο υπόγειο ανακαλύπτουν ότι το σπίτι αποτελούσε χώρο τέλεσης κηδειών. Όμως το τρομακτικό κομμάτι δεν τελειώνει εδώ. Σιγά-σιγά αποκαλύπτεται πως ο Τζόνα, ο γιος του ιδιοκτήτη χάρη στις μεταφυσικές του ικανότητες, διετέλεσε εδώ ως ο δαιμονικός αγγελιοφόρος, παρέχοντας την έξοδο από την οποία οι πνευματικές οντότητες μπορούσαν να περάσουν στον άλλο κόσμο. Όταν όμως ο Τζόνα, το αγόρι που επικοινωνούσε με τους νεκρούς, επιστρέφει... ακόμη περισσότερος τρόμος θα απελευθερωθεί στην αθώα και ανυποψίαστη οικογένεια.

Πρόκειται για θρίλερ και μάλιστα βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα...Προσωπικά μου άρεσε...Καταρχήν σε όλη την ταινία είσαι στην "τσίτα" γιατι υπάρχει μονίμως έντονη μουσική και ανά μικράδιαστήματα μαι σκηνή που όντως σε τρομάζει και σε ξαφνιάζει!
Η πλοκή δεν θα έλεγα πως δεν ήταν προβλέψιμη, άλλωστε όλοι έχουμε δει ταινίες παρόμοιες που βασίζονται σε μεταφυσικά στερεότυπα, μεταφυσική δραστηριότητα, νεκρούς που κάτι θέλουν από εσένα έτσι ώστε να "ηρεμήσει" η ψυχή τους.
Αυτό που με προσγείωσε σε αυτή την ταινία ήταν το μετέπειτα ψάξιμό μου..Ήθελα βρε παιδί μου να βρω αυτόν τον πρωταγωνιστή και το αληθινό του όνομα, να διαβάσω τι έχει να πει αυτός για την ταινία που γυρίστηκε και ίσως να βρω και μια αληθινή εκδοχή του τι πραγματικά συνέβη.
Πολλοί λένε, μεταξύ των οποίων και ο αληθινός πρωταγωνιστή(αν όντως τα videakia που είδα ήταν αληθινά) πως ναι έχει κάποια στοιχεία από την πραγματική ιστορία μα απέχει στο σύνολό της δραματικά!!
Δεν ξέρω εμένα μου άρεσε η έντονη αίσθηση που είχα σε όλη την διάρκεια της ταινίας καθώς και η απόλυτη ηρεμία που ένιωθα στον κόσμο γύρω μου όταν η ταινία τελείωσε!!
Δείτε την λοιπόν και πείτε μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θα σχολιάσεις ή μπα;

Γράφω και εδώ... :)!

A! μπε μπα Blog! το Μπινελικοδρόμιο