Ά
σχετος:
-Αυτός που δεν έχει καμία σχέση
-Αυτός που έχει πλήρη άγνοια
-Το αντίθετο του Σχετικός

Ότι γράφεται εδώ δεν δεν είναι απαραίτητα η πάσα αλήθεια... ίσα-ίσα το πιο πιθανό είναι να είναι τελείως "άσχετο" με την πραγματικότητα...

Αν δεν σας αρέσουν αυτά που γράφονται "εδώ", το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην τα διαβάζετε...

Μη διστάσετε να σχολιάσετε... δεν υπάρχει περίπτωση να κατακριθείτε για την άποψη σας... (Αρκεί να είναι σεμνά και ορθά διατυπωμένη)...

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Ταινίες που θα δούμε απαραιτήτως το καλοκαίρι!

Είναι μια λίστα με ταινίες, οι οποίες είτε είναι συνέχειες, είτε βασίζονται σε διάφορα ηλεκτρονικά παιχνίδια...

The Karate Kid
Η υπόθεση εξελίσσεται στο Πεκόνο. Ο Τζάκι Τσαν επιστρέφει ακάθεκτος στην μεγάλη οθόνη παίζοντας τον ρόλο του δασκάλου Κουνγκ Φου ενός νεοφερμένου παιδιού από την Αμερική. Η υπόθεση είναι πάνω κάτω η ίδια με όλα τα παλιότερα Καρατε Κιντ αλλά η νέα κινηματογραφική εποχή έχει κάνει το θαύμα της!!
Ημέρα Πρώτης Προβολής: 11 Ιουνίου 2010

Prince of Persia The Sands of Time
Όποιος έχει παίξει το ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι θα μπορεί να ενστερνιστεί το κλίμα αυτής την μεγάλης παραγωγής. Από τους δημιουργούς των Πειρατών της Καραϊβικής, έρχεται ο Πρίγκηπας της Περσίας. Σε μια μάχη του με τον χρόνο προσπαθεί να σώσει τον κόσμο από τα χέρια του βεζίρη. Με ένα παντοδύναμο όπλο στην κατοχή του, το στιλέτο του χρόνου, μπορεί να ελέγχει την ροή των πραγμάτων, είτε διορθώνοντας κάποιο λάθος, είτε σώζοντας την ίδια του τη ζωή.
Ημέρα Πρώτης Προβολής: 28 Μαΐου 2010

Toy Story 3
Ο μικρός Άντι έχει γίνει πια έφηβος και έχει απαρνηθεί τα αγαπημένα του παιχνίδια. Όπως κάθε φορά, τα παιχνίδια θα προσπαθήσουν να τραβήξουν την προσοχή. Μια ευχάριστη παιδική ταινία που διατηρεί σε υψηλό επίπεδο το όνομα του Toy Story. Μια ταινία για μικρούς και μεγάλους!
Ημέρα Πρώτης Προβολής: 18 Ιουνίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θα σχολιάσεις ή μπα;

Γράφω και εδώ... :)!

A! μπε μπα Blog! το Μπινελικοδρόμιο